Glutenfri Æblekage med mandeltopping

Glutenfri-æblekage-med-smuldredej-.jpg

Dette er ikke lasagne ;-) Det er den lækreste æblekage med sprød mandeltopping. Det er æbletid - er der noget så skønt som smagen af de gamle danske æbler. At plukke et æble fra træet og tage et knasende bid, med masser af lyd, saft og kraft. De sunde æbler er fyldt med vitaminer og stoffet pektin, som er medvirkende til en sund tarmflora, styrker blodsukkeret og det er kolesterolnedsættende.

An apple a day, keeps the doctor away

Glutenfri æblekage med smuldredejÆblekage med mandeltopping er simpelthen for lækker og virkelig nem og hurtig at lave. Jeg har ikke skrællet æblerne, men det kan du gøre som ønsker.Æblebund

  • 6 æbler
  • 2 spsk. kokossukker
  • 1/2 tsk. frisk revet ingefær
  • 1 tsk. ægte kanel

Mandeltopping

Sådan gør du:Skær æblerne i tynde skiver og læg dem i et ildfast fad. Drys med kokossukker, ingefær og kanel.MandeltoppingHak eller blend mandler, smør, kokosolie, og kokossukker. Smør det på toppen af æblerne. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.Serveres med skyr eller creme fraiche

Forrige
Forrige

Østerssafari på Fanø

Næste
Næste

Havregyn med sund og lækker topping