Antiinflammatorisk salatbooster

antiinflammatorisk-salatbooster.jpg
Uhh den er go ́. Her har jeg samlet alle de mest anti- inflammatoriske ingredienser, til en stor farvefest. Fyld tallerkenen med alt det du bedst kan li ́ af følgende.
antiinflammatorisk salatbooster
  • laksefilet
  • quinoa
  • broccoli
  • valnød
  • avocado
  • blåbær
  • rødløg
  • tomat
  • grønkål
  • pebermynteblade
  • olivenolie til stegning citronsaft

Kog quinoa i 10 minutter. Kog broccoli.Skær laksefilet i portionsstykker. Steges på skindsiden i 6-7 minutter ved middel varme. Sluk for kogepladen, vend laksen og lad den hvile i et par minutter.Skær løg i ringe, tomater i både, avocado i skiver og drys med blåbær og pebermynteblade.

GRØNKÅLSPESTO
  • 1 håndfuld grønkål
  • 10 valnødder
  • 1 tsk gurkemeje
  • et bundt mynteblade
  • 4 spsk olivenolie

Alle ingredienser blendes sammen til en cremet masse. Nyd hver en farverig og antiinflammatorisk mundfuld.MIT ANTIINFLAMMATORISKE KØKKENBogen indeholder 150 opskrifter, hvoraf der i enkelte af dem er drysset med lidt parmesan, et skvis fløde og andre naturlige smagsforstærkere, der bidrager til den gode smag. For at spise antiinflammatorisk er ikke en kur, men en livsstil, hvor det vigtigste er den sunde balance. Altså at forholdet imellem omega 3 og omega 6 er i orden. At maden  balanceret blodsukkeret, er rig på  fibre, proteiner, gode fedtsyrer og at den har masser af farve og velsmag.Læs mere om "Mit antiinflammatoriske køkken"

Klik dig ind til Saxo og download “Mit antiinflammatoriske køkken“Den er din om et minut.Velbekomme fra Susy
Forrige
Forrige

Hjernegod mad - Spis dig til bedre hukommelse

Næste
Næste

Mit ANTI-inflammatoriske køkken