Pimientos de Padron
Det er lige nu, der er sæson for Pimientos de Padron. De små grønne peberfrugter, er en spansk specialitet, som vi lige har nydt på Mallorca. I Spanien anvendes de til tapas og som en seperat forret, hvor man får en hel tallerken med de Pimientos de Padron. Selv om de smager forrygende, så er det måske lige i overkanten. Herhjemme bruger vi dem som snacks eller tilbehør.De er supernemme at tilberede - Du køber en stor pose Pimientos de Padron, vasker dem, tørre dem og steger dem i olivenolie. Når de er dejlig stegte så drysser du dem med Maldon saltflagerDe kan varierer lidt i smagen, i forhold til styrke som bliver stærkere senere på sæsongen. Men de er som regel ret milde i smagen.Så fik jeg lige en anledning til at bruge den nye skål her, som er lavet af 1000 år gammelt oliventræ. Ja, det er sandt. Vi troede ikke rigtig på det, men den er god nok. Er egentlig ikke så vild med ting i oliventræ, men jeg blev lige grebet af stemningen. Det kender du sikkert ;)Nyd lige de dejlige stemningsbilleder fra Mallorca i blogindlæget " Foto & Foodstyling workshop"