Savoy Wrap med nordisk Wasabi

RETROKUREN-DETOX-WRAP.jpg

En ret du kan serverer for vegetarer, hvor resten af selvskabet kan vælge at tilsætte lidt strimlet kød. En hyggelig ret, der forlænger middagsselskabet. Den mørkegrønne og kraftige savoykål er virkelig en detox superfoodkål. Alt det du ikke bruger til denne ret, kan du lynkoge komme den i en smoothies. Hvis du ikke kan få savoykål, så brug et spidskål, helst så mørkegrøn som muligt.RETROKUREN DETOX WRAPSå er det ellers bare at snitte grønsagsstænger, i alverdens farver. Det kan være følgende:

  • gulerodstrimler
  • agurk
  • asparges
  • peberfrugter
  • avocado i tynde skiver
  • bladselleri
  • 1 rødløg
  • frisk koriander
  • nori tang klippet i tynde strimler
  • 1 avocado i skiver
  • friske spirer
  • Retten passer fint med strimler af kylling, and, laks eller tofu.

Tag de yderste blade af og smid dem væk. Træk forsigtigt de næste blade af og kom dem ned i en gryde med spilkogende vand og giv dem et hurtigt opkog. Læg savoybladene på et skærebræt og smør dem med Nordisk Wasabi dip og fyld dem med forskellige tyndtskårne grønsagsstave, som pakkes ind i kålen.Detox food peberrod som nordens wasabiNORDISK WASABIPeberroden er nordens hvidløg, da den har nogle af de samme egenskaber. Alt for mange kender desværre kun peberroden fra et stykke smørrebrød, hvor der ligger en mild cremet hvid klat peberrod på toppen. Til den nordiske wasabi skal du bruge følgende:

  • en håndfuld cachewnødder
  • peberrod - så det hviner
  • æble - kun lidt
  • citronsaft - efter smag
  • omega 3 olie eller olivenolie - 1 spiseske

Cachewnødder blendes med en smule vand og tilsættes en god tsk. frisk fintrevet peberrod, så den napper i smagen, ganske lidt fintrevet æble, lidt citronsaft og 1 spsk. omega 3 olie.Hvis du hellere vil have Wasabi, så vil jeg anbefale den økologiske wasabi fra Clearspring.Tamari passer virkelig godt til denne ret, men det skal være den ægte Tamari, som er lavet af sojabønner, der har gennemgået en fermentering, en naturlig gæring i 18-24 måneder. Den er både sund, skarp og fyldig i smagen.Opskriften er inspireret af

Forrige
Forrige

Lav mad med vakuum og sous-vide

Næste
Næste

Retrokuren Light