Ægte Julekarameller

Sunde-juleopskrifter.-Karameller-til-MAD-julekalender.jpg

Velkommen til MADjulekalenderenJeg har inviteret en række af mine yndlingsbloggere, inden for sundhed, kost og livsstil, til at være med i den store MADjulekalender. Så hver dag frem til juleaften kan du åbne op for en lækker juleopskrift. JULE-KARAMELLER ♡Ditte Ingemann fra The Food ClubJeg er bestemt tilhænger af, at julen skal være fyldt med god mad og søde sager, men alt med måde, og bare fordi det er jul, så har min mave ikke mere plads end normalt. Jeg synes der findes så meget dårligt konfekt og masseproducerede småkager, så derfor laver jeg gerne mit eget julekonfekt – både for at vide hvad det indeholder, og fordi jeg tror på, at den høje kvalitet bevirker at man spiser en smule mindre.Disse karameller er den perfekte værtindegave eller mandelgave. Karamellerne er nemme at lave, men det er vigtigt at have styr på temperaturen, så jeg vil anbefale at bruge et sukkertermometer.Sunde juleopskrifter. Karameller til MAD julekalenderJULE- KARAMELLER MED HAVSALT – giver rigtig mange karameller ☺

Kom alle ingredienserne i en stor gryde og varm blandingen op ved medium varme – lad karamelmassen koge indtil det når en temperatur på 122 grader (det kan tage op til 20 min). Tag gryden af varmen og hæld karamelmassen i en form (25*20 cm), beklædt med bagepapir. Drys overfladen med havsalt eller fx lakridspulver. Stil massen på køl i ca. 2 timer, hvorefter den skæres eller klippes ud i små stykker, som pakkes ind i bagepapir.Ditte Ingemann fra The Food Club er blogger og kogebogsfortfatter.  Følg også Ditte på Instagram & FacebookFå masser af sund inspiration på thefoodclub.dkFra alle os til dig Ditte ♡ Tak for opskriften og god jul til dig og dineSe alle opskrifter fra MAD julekalenderen her

Forrige
Forrige

Langtidsbraiserede andelår med gul mos og smørstegte svampe

Næste
Næste

Brunkager med ingefær, kanel og nelliker