Antiinflammatorisk salatbooster
- laksefilet
- quinoa
- broccoli
- valnød
- avocado
- blåbær
- rødløg
- tomat
- grønkål
- pebermynteblade
- olivenolie til stegning citronsaft
Kog quinoa i 10 minutter. Kog broccoli.Skær laksefilet i portionsstykker. Steges på skindsiden i 6-7 minutter ved middel varme. Sluk for kogepladen, vend laksen og lad den hvile i et par minutter.Skær løg i ringe, tomater i både, avocado i skiver og drys med blåbær og pebermynteblade.
- 1 håndfuld grønkål
- 10 valnødder
- 1 tsk gurkemeje
- et bundt mynteblade
- 4 spsk olivenolie
Alle ingredienser blendes sammen til en cremet masse. Nyd hver en farverig og antiinflammatorisk mundfuld.MIT ANTIINFLAMMATORISKE KØKKENBogen indeholder 150 opskrifter, hvoraf der i enkelte af dem er drysset med lidt parmesan, et skvis fløde og andre naturlige smagsforstærkere, der bidrager til den gode smag. For at spise antiinflammatorisk er ikke en kur, men en livsstil, hvor det vigtigste er den sunde balance. Altså at forholdet imellem omega 3 og omega 6 er i orden. At maden balanceret blodsukkeret, er rig på fibre, proteiner, gode fedtsyrer og at den har masser af farve og velsmag.Læs mere om "Mit antiinflammatoriske køkken"