Bananpandekager med blåbær

bananpandekager-med-blacc8abaer-332.jpg

Når du er lækkersulten og gerne vil have lidt sundt og sødt i en fart, så laver du lige en lynhurtig bananpandekage med blåbær og sirup. Du kan selvfølgelig også spise den som morgenmad eller som en del af en lækker brunch.Man kan lave bananpandekager eller amerikanske blåbærpandekager på en meget mere raffineret måde, men de her smager virkelig godt, de er sunde og så er de nemme at lave, i en fart. Til en stor bananpandekage, skal du bruge følgende:

  • 2 æg
  • 1 banan
  • lidt blåbær
  • et lille drys vanille
  • salt
  • sirup

Mos bananen - pisk de to æg - kom blåbær i og steg den på en varm pande med olivenolie. Når den er færdig stegt, så folder du pandekagen sammen og hælder sirup på og lidt friske blåbær.Jeg bruger ingen mel, så de er glutenfrie og den nye Yacon sirup har et glykemisk index på kun 3. Det vil sige at den nærmest ikke forstyrer blodsukkeret.

Forrige
Forrige

Textilfarve og narvsvært - er det nye sort!

Næste
Næste

Stegt endiviesalat