Kanelkaffe

Kanelkaffe.jpg

På med hat og vanter og nyd en kop varm kanelkaffe, i det fri.På vores tur til Marokko fik vi hver morgen serveret kanelkaffe af fruen i huset. Min mand brød sig ikke om det, men jeg syntes det smagte skønt. Hemmeligheden ved den gode smag er at kanel og kardemomme bliver tilsat kaffen, før brygning.KanelkaffeOPSKRIGTEN PÅ KANELKAFFEOpskriften er lidt løselig, afhængig af hvor vild du er med kanel.Jeg laver som regel en kande kanelkaffe og i den bruger jeg9 skefulde kaffeca. 1 stor tsk. ægte kanel10 kardemommekapsler som knuses (du kan også bruge stødt kardemomme)Når kaffen er blandet med krydderierne så laver du den bare som du plejer og der spreder sig en dejlig og hyggelig duft i køkkenet.Du kan godt suppler med lidt nypresset appelsinsaft. Eller gøre din kanelkaffe lidt cremet ved at tilsætte lidt fløde eller flødeskum og drysse med kanel.Der findes to typer kanel. Cassia kanel som er den billige og mest almindelig kanel. Det er den som anvendes i de engang omtalte kanelsnegle. Så er der den "ægte"  kanel,lidt dyre kanel fra Ceylon eller Sri Lanka, som kun har et meget lille indhold af kumarin.

Forrige
Forrige

Tofu paneret i sesam

Næste
Næste

Der ligger tre kvinder på mit bord