Raw Ratatouille

Ratatouille.jpg

Her får du en ret med hele paletten af farver, smag og vitaminer. Det taget lidt tid at skære alle de grønsagerne i små bitte stykker, altså helt petit.- så nyd tilberedelsen som giver dig anledning til at hilse på alle de sprudlende grønsager.RatatouilleDU SKAL BRUGE

  • 2 cm agurk
  • 2 cm squash
  • ½ lille rødløg
  • ½ grøn peber
  • ½ rød peber
  • 1 gulerod
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor tomat, uden indmad
  • 1 stor håndfuld finhakket persille
  • lidt frisk chili
  • 1 cm Noritang klippet i små strimler
  • 7 hakkede saltede mandler
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft
  • 1-2 spsk.Omega 3  Jeg har valgt omega 3 da den er stærk anti-inflammatorisk, men du kan også blot bruge olivenolie.

SÅDAN GØR DU

  • Alle grønsager hakkes fint, meget fint.
  • Det hele blandes sammen i en skål og står og trækker i 15 minutter. Evt. væde hældes fra
  • Kom din Ratatouille ned i en rund serveringsform, så den ser flot ud på tallerkenen.
  • Serveres på toppen af en rundskåret plade Noritang.

Raw Ratatouille er en af de farverige retter fra min bog RETROKUREN råkost, detox og forkælelse. Det er en super lille ret som passer godt som tilbehør, til de fleste retter. Når jeg ikke lige er på Retrokuren, så hakker jeg lidt vild -laks i og det smager virkelig godt. Prøv det.Har du lyst til at komme med på den fælles Retrokur på Facebook så følg linket til Retrokuren Online 

Forrige
Forrige

STEDSANS - Tagfarmsrestauranten i drivhuset

Næste
Næste

Karakter er noget du har