Skyhøj forbrænding

IMG_2711.jpg

Skyhøj forbrænding af Anna BogdanovaBLOGGER EVENT PÅ SKODSBORG KURHOTELJeg har tidligere været inviteret til blogger events, når der udkommer nye bøger om mad og sund livsstil. Nu blev jeg så inviteret med til mit første sportslige arrangement, i anledningen af Annas nye bog "Skyhøj Forbrænding"  Jeg glædede mig, men havde også lidt sommerfugle i maven da jeg trådte ind på Skodsborg. Det var lidt ud over min komfortzone, som du nok kan se, fra mit sidste blogindlæg om træningJeg forestillede mig en hel sal med toptunede fitness kvinder med six pack - og mig!Men der var alle typer kvinder, både de trænede og de mindre trænede. Hvilket jo passer helt fint til Annas bog, som henvender sig til alle.

Du skal ikke træne ud over din komfortzone - du skal gøre din komfortzone større" Anna Bogdonava

Skyhøj forbrænding af Anna BogdanovaHVEM ER ANNA BOGDANOVA?Anna startede med at præsenterer sig selv og fortælle lidt om hendes baggrund, som personlig træner, coach og sundhedsskribent. Hun er uddannet i forandringsprocesser og har bla. også en uddannelse som ernæringscoach med speciale i sport og træningsernæring.Anna har haft flere træningshold online og her på Skodsborg. Nu har hun skrevet en bog, hvor hun på en let og inspirerende måde, gør tung viden tilgængelig, brugbar og sjov."Skyhøj forbrænding" er en holistisk guide der med helt enkle metoder, der igennem kost og træning, styrker din forbrænding, din helse og dit humør!SKYHØJ FORBRÆNDING - 7 UGERS PROGRAMBogen er bygget op så du kan følge den uge for uge.

  • De første 14 dage mærker du hvordan dine muskler stille og rolig bliver stærkere og du får mere energi
  • De næste par uger, får ballerne et synligt løft
  • Efter 4 uge vil både du og andre kunne se en opstramning af din krop
  • I uge 7 er du slankere, stærkere og stressfri.

INSPIRATIONSKATELOGJeg er ikke så god til at følge et program slavisk, så jeg hopper lidt i bogen og læser om ernæring og alle de gode øvelser, der er i bogen.KOSTEN PÅ SKYHØJ FORBRÆNDINGDer bliver ikke anvendt en bestemt kostretning, det er derimod mængden og forholdet imellem kulhydrater og proteiner, som er vigtige i de 7 ugers forløb.TEST DIN FORBRÆNDINGHvorfor kan nogen bare spise alt, uden at tage på, hvorimod andre tager på blot ved at se på maden og hvad kan man gøre ved det? I bogen  får en simpel test, som viser hvilken forbrændingstype du er og redskaber til at få en optimal fedtforbrænding.TRÆNINGSPROGRAMAnna har tilrettelagt et komplet træningsprogram, dag for dag. Der er mange rigtig gode øvelser som kan laves uden redskaber og så er der træning med de små frække kettlebellsKETTLEBELL - FORDI DE VIRKERI min FB støm har der igennem de sidste år ofte været masser af opdateringer med disse kettlebells. De har aldrig interesseret mig, før nu. Kender du ikke det, at man ser og høre noget igennem lang tid, men det hæfter sig ligesom ikke, det bliver bare endnu en strøm af information. Pludselig kommer der en som præsenterer det på en måde, der gør at man stopper op og lytter. Sådan havde jeg det med disse kettlebells.Anna er vild med kettlebells, som viser sig at være russiske, ligesom Anna. De er selvfølgelig også med i hendes bog, da de får kroppen til at arbejde med flere muskler ad gangen på kort tid. De har stor effekt og forbrænder mange kalorier uden at udmatte kroppen.Skyhøj forbrænding af Anna BogdanovaJuhuu der er fart på den kettlebellVi prøvede at træne med dem og som du kan se så var det både sjov og effektiv.Tror måske nok at jeg har svunget den lige lovlig højt op på dette billede og jeg står vist heller ikke helt rigtig.  Men jeg skal nok få styr på det.Skyhøj forbrænding af Anna BogdanovaEfter tre timers skyhøj træning, sluttede vi af med den gode Cocosvand,  proteinbar og vigtig viden fra Anna.Skyhøj forbrænding af Anna BogdanovaJeg tog lige en lille tur med min bog, rundt om det smukke skodsborg kurhotel og en lille tur ned til vandet.Da jeg åbner min bog og læser den første side, begynder jeg at græde. Her er hvad Anna skriver"Til min mor; som blev taget af cancer alt for tideligt. Tak, fordi du skabte en fremtid for mig og gjorde det muligt for mig at sidde i danmark og skrive denne bog. Jeg ville ønske, jeg havde vidst, hvad jeg ved nu, for mange, mange år siden. Mens der stadig var tid til at bygge dig op.Skyhøj forbrænding af Anna Bogdanova

Vægttab er svært, når din krop er ude af balance. Løsningen er at genopbygge den.Ikke at stille større krav." Anna Bogdanova

Skyhøj forbrænding af Anna Bogdanova

Skyhøj forbrænding giver sprutlende energi, lyst sind og sexlyst" Anna Bogdanova

Sådan laver du plankenPLANKEN ER EFFEKTIV, NÅR DEN GØRES RIGTIGSiden jeg kom hjem med min bog har jeg lavet mange af de anbefalede og illustrerede øvelser. Planken er altså en øvelse der vil noget, når den gøres korrekt. Det handler ikke om at ligge så længe som muligt, det handler om at holde planken, så længe som muligt. Du strammer baller, lår og mave og så ligger du der indtil du ikke længere kan holde alle musklerne spændte. Prøv det!Kettlebells de orginale til skyhøj forbrændingDE ANBEFALEDE KETTLEBELLSJeg drønede forgæves rund i byen for at få de rigtige kettlebells. Sportsbutikkerne havde nogen i sort med en hvid stribe på, men det var ikke dem som Anna anbefaler. Det viste sig  at min fysioterapeut og træner også bruger dette mærke i kettlebells, så jeg købte min hos Havnens Funktionel træning i Esbjerg. Jeg ville som altid, helst have den sorte, men den kan kun fåes i 36 kilo, så det må lige vente lidt ;-) Jeg fik mig en blå på 12 kilo og nu vil jeg bestille den lyserøde hjem, på 8 kilo, som passer til de øvelser hvor man løfter sin kettlebell strækt op i hånden.Du får lige et par gode links i forbindelse med "Skyhøj forbrænding"Få gratis træningsvideoer med Anna og kettlebell på YouTube.Læs mit interview med Anna og få opskriften på hendes Fennikelgræs her.Køb "Skyhøj forbrænding" og få rabat på netspiren.dk her.Find din nye kettlebell hos www.kettlebelshop.dkVIND  "SKYHØJ FORBRÆNDING"Boganmeldelse af "Skyhøj forbrænding" Så på med løbeskoene....nej det er faktisk ikke helt rigtig.Anna er ikke stor fan af løb, så det er der ikke noget af i bogen,  selv om hun kommer løbende på bogcoveret ;-)Så, på med træningstøjet!

Forrige
Forrige

Hjemmelavede fiskefrikadeller

Næste
Næste

Video opskrift: Rødbederåkost med hvidløgschips