Vegetabilsk Rødbedesuppe Borsch - Cafe Pushkin i Moskva

IMG_0025.jpg

Jeg har lige besøgt Cafe Pushkin i Moskva, hvor vi fik den bedste Borsch jeg nogen sinde har smagt- jeg fik desværre ikke opskriften på den! Men jeg fik i denne opskrift, på en vegetabilsk udgave af den lækre rødbedesuppe Borsch. Det er nærmest en nationalret her i Rusland, så med alle de rødbeder de spiser her, må deres hud jo være utrolig glat og fin, da rødbeden er spræng fyldt med Hyaluronsyre, som er naturlige "fillers" eller naturens botox. Jeg har ikke selv nået at lave suppen  - Så måske du smager den før mig.Rødbedesuppe BorchtOpskriften på Rødbedesuppe eller BorschDu skal bruge:Ca. 2 liter vand3 mellemstore rødbeder skåret i små tern (plus en rå rødbede, der tilsættes til sidst)1 dåse mixede bønner2 løg i skiver2 fed hvidløg2 gulerødder i små tern1/2 selleriknold i tern2 store kartofler skåret i tern1 æble som skæres i små tern2 dåser flåede tomater1/4 hvidkålshoved som skæres i strimler1 teske brun kommen1 teske ingefær4 laurbærbladeSaften af 1/2 citron3 spiseskefulde olivenolieEn terning god vegetabilsk bouillonSalt og peberToppingCreme Fraiche, knasende hvidløg og hakket purløgSådan laver du BorschDet er nemt, du kommet bare alle ingredienserne ned i en stor gryde og lader det koge i ca. 30 minutter.I mellemtiden kan du lave de ristende hvidløg1 helt hvidløg skæres i fine skiver og ristes svag på en pande med olivenolie – kun lige til de bliver lidt gyldne og knasende.Et hurtig opkog før serveringNår suppen er færdig, tilsætter du en RÅ reven rødbede, så suppen får en flot, knaldrød rødbedefarve.Suppen spises rygende varm, med en kold klat Creme Fraiche på toppen og drys med sprøde hvidløg og finsnittet purløg.Tilbehøret er et stykke godt rugbrødприятного аппетита eller på godt dansk Go appetitMin fødselsdag på Cafe PushkinJeg har lige haft fødselsdag og den fejrede vi i Moskva, hvor vi besøgte min søn, som studerer på Strelka. Han tog os med på Cafe Pushkin, som er en meget flot klassisk russisk restaurant og her spiste vi  selvfølgelig Borsch og Gullasch.Hvis du kommer til Moskva så besøg Cafe Pushkin. Det er som at træde ind i en anden verden, en anden tidsalder.Vi sluttede aftenen af i min søns køkkenet, med en russisk rødvin ;-)Cafe Pushkin i MoskvaJeg skal lige ha´styr på mine billeder, så kommer der en blog om Moskva, som du måske kunne blive inspireret af hvis rejsen går til Moskva

Forrige
Forrige

Malebog - Tegn videre med 66 danske kunstnere i malebogen

Næste
Næste

10 kvinders sundhed