Hjemmelavede fiskefrikadeller

Hjemmelavede-fiskefrikadeller-de-bedste.jpg

Jeg kommer fra Esbjerg som engang var en stor fiskerby. I min barndom kendte man altid en eller anden som kom hjem fra vesterhavet med frisk fisk. Sådan er det ikke længere. Men vi har heldigvis flere gode fiskehandlere som kan forsyne os med frisk fisk, mindst tre gange i ugen.Hjemmelavede fiskefrikadeller - de bedsteOPSKRIFT PÅ FRISKE OMEGA 3 FISKEFRIKADELLERKend din fiskefars - lav den selv ;-)Det er virkelig nemt. Du køber bare lidt torsk eller torskekæber. Du kan også blande lidt laks i din fiskefrikadellefars. Så tager du en god kniv og hakker din fisk til fiskefars og det tager kun et øjeblik.Du skal bruge:

  • ca. 600 gram torsk
  • 1 spsk. kapers
  • 1 løg
  • 1 spsk. mel
  • 1 æg
  • salt og peber

Rør det hele godt sammen og så er det ellers bare at stege dem på panden i smør og olivenolie og du får de fineste sprøde fiskefrikadeller.FISKEFRIKADELLER TIL MADPAKKENHvis i er mange, så lav en dobbeltportion, så du kan nyde dem dagen efter i madpakken, sammen med en pose remoulade ;-)Fiskefrikadeller til madpakkenHer var det nok meget passende at afslutte med opskriften på den hjemmelavede remoulade. Men det er min mand der stod for den, så jeg skal lige have styr på opskriften.Christian!!

Forrige
Forrige

Sunde olier og sprøde salater

Næste
Næste

Skyhøj forbrænding