Fotoworkshop: Hvad siger de andre?

Jeg har i en årrække afholdt fotokurser for selvstændige, i at tage kreative branding og produktbilleder. Denne fotoworkshop har jeg videreudviklet til en 3 ugers Online Fotoworkshop.

Jeg har lige afsluttet min første online fotoworkshop, med 12 selvstændige kvinder og iværksættere. Nogle af deltagerne har produkter, og andre er selv produktet i form af deres viden og ydelser. De arbejder med alt fra

Zoneterapeut, fotograf, kunstner, madbloggere, hudplejeprodukter, yogainstruktør, spirituel mentor, chokolade ekspert, en cafe indehaver og et rådgivningsfirma.

Deltagernes tilbagemeldinger, har været meget vigtige for mig. Derfor fik de tilsendt spørgeskemaer om hele forløbet. Nogle af de seje kvinder har sågar lavet en lille video, og her er hvad de fortæller.

EA GRAM-RANKIN - Indehaver af Rankin Park Café

Hvordan har din instagram udviklet sig?

Den har rykket for vildt og jeg er igen blevet glad for at være på Instagram. Vi har fået en meget flottere profil, med billeder der viser hvem vi er, vores mad og stemningen på Rankin Park.

Og så har vi faktisk fået 100 nye følgere på Instagram, i løbet af de 3 ugers fotokursus :)

Jeg har altid været glad for at lave de små IG stories, men selv dem er der kommet så meget mere styr på.

Vores mad på Rankin Park er utrolig smuk, og det er en kæmpe fornøjelse nu også at kunne fotograferer maden, så den fremstår lige så lækker og sprød som den er.

Meget af det jeg har lært om instagram billeder, kan jeg med fordel også bruge når jeg laver mad videoer på min YouTubekanal

www.rankingpark.dk

SUSANNE GEMMER - Billedkunstner

Hvad syntes du om undervisningsvideoerne ?

“Det er en guldgruppe af viden, fototips og inspiration til kreative billeder. Jeg er dybt imponeret over, hvor personlige og involverende alle undervisningsvideoer er. Det er næsten som at være sammen – hver for sig.

Årsagen til, at jeg meldte mig til dette Online fotokursus, var at jeg fik hele 3 uger til at dygtiggøre mig med fotolærerinden (min redningsplanke) ved min side 24/7 og, at jeg efterfølgende har mulighed for at gense alle undervisningsvideoer igen og igen. Det har gjort min Instagram så meget mere levende i udtrykket, og det har tiltrukket flere følgere.

Susys er en meget engageret og underholdende underviser, og jeg er vild med, at vi bliver udfordret gennem forløbet. Som med videoen her, den var en kæmpe udfordring at lave 😉

Så nu ønsker jeg bare, du også vil lave en online video workshop. Dine videoer er så smukke og indbydende, og du har en særlig evne til at få lavet en lækker helhed med dækbilleder og flow i dem, der får den rette stemning frem. Sig, at der kommer et kursus for begyndere i at lave gode videoer i Imovie, jeg er max klar til mere udvikling!

www.gemmer.dk

ANETTE BORNEMANN - Rådgivningsfirma By Bornemann

Hvad ved fotoworkshoppen, gav dig mest værdi, viden, motivation eller inspiration?

“Susy du har et utroligt smittende sind.

Og dine mange skønne ideer gør at min egen kreativitet vågner.

Du har givet mig så mange gode input. Til hvordan jeg kan bruge mig selv. Og til hvor vigtig redegering og valg af det rette budskab er.

Du har lavet dit forarbejde og din ærlighed værdsætter jeg meget højt. Du giver konstruktiv feedback og hjælper med at få sat ord på de rette ting.

Nu er vi i gang!

På min Instagram er det blevet tydligere hvad jeg arbejder med. Nu skal jeg bare lige have revideret min hjemmeside, så den visuel viser hvem jeg er, og hvad jeg kan tilbyde butikker og virksomheder"

www.bybornemann.dk

MAJ SCHØTH - Mad og billedkunstner

Hvordan har du ændret dit eget syn på dine billeder FØR og EFTER foto workshoppen?

Altså, jeg har jo allermest lyst til at fjerne alle de gamle IG opslag på Billedmageriet. Uha uha de er bestemt ikke gode. Jeg har ryddet de værste væk. Jeg synes der er virkelig forskel stor på før og efter fotoworkshoppen og der er kommet meget mere “kunstneren bag” og jeg tror de virker mere interessante end de tidligere.

Nu sælger jeg faktisk pga de IG opslag og det er aldrig sket før.

Majspassion er det nok sværere for andre at se en forskel på før og nu. Men jeg tænker anderledes, når jeg styler og fotograferer - og så er jeg kommet mere med på mine madfotos/video.

www.billedmageriet.dk

www.majspassion.dk

DORTHE HAUGAARD RASMUSSEN - TheChocolateview

Har denne fotoworkshop, givet dig nye muligheder med din forretning?

Ja, helt sikkert. Lige nu er det jo bare en hobby-ting, men jeg overvejer kraftigt at tage springet til at blive selvstændig indenfor noget med chokolade. 

Jeg har fået meget mere personlighed og liv ind i billederne. Jeg kan se, hvor godt det er, at man ser personen bag billederne på min Instagram.

Den første telefonsamtale var vigtig, her fik jeg sat mål for mig selv således, at jeg kunne se, om jeg fik flyttet mig i forløbet 😊 Og den afsluttende samtale var guld værd, og rart, at du tog dig god tid og kom med endnu mere konstruktiv feedback og ting, jeg kan arbejde videre med.

Dorthe Haugaard Rasmussen

TheChocolateview

HVAD SIGER DE ANDRE?

Var den første individuelle samtale vigtig og hvorfor?

"Efter første samtale blev jeg ret hurtigt klar over hvor jeg skulle starte med at arbejde. Jeg skulle have mit værdisæt i orden og formuleret. Da det var på plads gjorde det resten af kurset meget nemmere at arbejde med. 

Jeg er virkelig super tilfreds med hele forløbet. Det har give mig et kæmpe skub og motivation til at arbejde med fotos og video og på den måde kan jeg nu tilføje flere ydelser i min forretning. 

De ugentlige video samtaler var også vigtige. De gjorde at man ikke tabte tråden og motivationen undervejs. De gjorde også at vi kunne dele erfaringer og lære fra hinanden. ”

Mette Westergaard Grønhøj

Livsyoga

Hvilken type - eller konkrete grupper/personer vil du anbefale kurset til - og hvorfor?

“Jeg kan anbefale denne workshop til andre der også har brug for inspiration og sparring. Både med Susy og gruppen hjalp mig med at få set på mine billeder og visuelle kommunikation med nye øjne.

Jeg vil anbefale kurset til personer/grupper som kan se en fordel i komme bredere ud end blot en hjemmeside - altså at bruge de sociale medier.”

Lillian Bergendorff

Fotograf Bergendorff

Jeg sidder klar til næste fotoworkshop - LIVE på Zoom.

3 UGERS ONLINE FOTOWORKSHOP

Her i blogindlæget vil jeg løbende lægge nye datoer op for min Online Fotoworkshop. Jeg har forsat valgt kun at have få deltagere, da den personlige kontakt er vigtig for at jeg også kan tilrettelægge undervisningen, målrettet hver enkel deltagers ønsker og behov.

  • Vi har 30 minutters indledende snak sammen, om dig og dit produkt. På den måde kan jeg sammensætte kurset, ud fra netop dine ønsker og behov. Afslutter med en opfølgende samtale.

  • Du kommer med ind i en lukket FB gruppe, med de andre deltagere, hvor jeg er din personlige læreinde og står til rådighed i 3 uger.

  • Jeg går LIVE hver uge på Zoom med inspiration, opgaver og undervisning.

  • Du får masser af videomateriale, som også er dit efter de 3 uger.

ONLINE FOTOWORKSHOP

Få alt materiale til online fotoworkshoppen “Bedre billeder - større salg”

Læs meget mere om forløbet og tilmelding til den 3 ugers Online Fotoworkshop

Jeg har også lavet en gratis Facebook gruppe, som du er meget velkommen til at være med i.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at henvende dig til mig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker en fotoworkshop i din virksomhed.

Min mail er susygrundahl@gmail.com

Mobilnummer 22214199

Hey, du får da også lige linket til min Instagram

Happy styling fra Susy

Næste
Næste

Sund køkkensnak med Anette Harbech Olesen