Fotoworkshop: Produkt og stemningsbilleder

Yes, så er min 3 ugers online Fotoworkshop klar. Fotoworkshoppen for selvstændige, så alle kan lære at tage kreative branding, produkt og stemningsbilleder.

Er du butiksindehaver, leverandør, coach, terapeut, kunstner, har du en web-shop eller en blog eller andet, hvor du tager billeder til de sociale medier - så se med her.

Jeg kender kun dig, ud fra de billeder som du ligger op på de sociale medier. Det er SÅ vigtig at vi som selvstændige, lærer at tage gode billeder , som fortæller historien om dig, dit produkt og din virksomhed.

Fotoworkshoppen starter helt fra begyndelsen, hvor vi tager billeder med mobilen. Og vi starter med 3 vigtige grundregler som den jeg vil dele med dig her.

HJÆLPELINJER

Disse hjælpelinjer er en kæmpe hjælp, hvis du ikke er vant til at fotograferer. 

- På din telefon, går du ind under indstillinger - kamera - og så aktiverer du NET. Så får du disse hjælpelinker på din telefon. Du bruger hjælpelinjerne til at skabe komposition, ved at holde fokus i krydset hvor linjerne mødes eller i midten. 

Se den fine pesto, hvis den havde været placeret bare lidt længere nede, så ville man få fornemmelsen af at var ved at falde ud af billedet. 

HOLD LINSEN REN

Er det virkelig et tip. Ja, et af de vigtige. Har du taget et billede af en solnedgang eller et stearinlys hvor flammen stritter i alle retninger - så er det fordi at din linse ikke er ren.

Her ser du forskellen, på en telefon linse der ikke er pudset og hvor meget skarpere billedet står med en ren linse. 

Brug IKKE zoom

To fingre på telefonskærmen og man kan blive siddende på cafe stolen og tage et billede. Ja, det kan du, godt men se lige hvor dårligt det bliver.

På det første billede, står jeg langt fra badebroen, og se hvor lille den er blevet og hvor grumset horisontlinjen er. Så med mindre at der er en mur, et hav, eller andet der gør det fysisk umuligt at gå tæt på - så er fødderne din eneste zoom. 

FOTOWORKSHOP ONLINE

Så er vi klar til at skabe kreative produkt, brand og stemningsbilleder, til de sociale medier.

Jeg arbejder som stylist og fotograf for forskellige virksomheder. Og så tager jeg rundt i landet og afholder fotoworkshop for selvstændige. Det er på baggrund af det, at jeg nu har samlet alt og meget, meget mere i en Online Fotoworkshop. Så nu kan du hvor og hvornår det passer dig bedst, tage på fotoworkshop.

Dette fotokursus er hele tiden under udvikling, så der kommer løbede nye videoer op med nye fototips.

Så er du butiksindehaver, leverandør, coach, terapeut, kunstner, har du en web-shop eller en blog eller andet, hvor du tager billeder til de sociale medier - så se med her i Fotoworkshoppen for selvstændige

Happy styling fra Susy

Susy

Forrige
Forrige

Sund køkkensnak med Anette Harbech Olesen

Næste
Næste

Kvinde, iværksæt dit liv