Opskriften på en sund mayonnaise

Opskrift-på-Hjemmelavet-mayoinnase.jpg

Alt for mange er mayonnaise-forskrækkede, men det er der ingen grund til, hvis du laver din egen mayonnaise.Problemet med de færdiglavede mayonnaiser er, at de oftest er lavet på tidselolie, som er de inflammatoriske omega-6 fedtsyrer.Så i opskriften på den hjemmelavede mayonnaise bruger jeg en olie der er rig på de antiinflammatoriske olier, såsom en god og mild olivenolie. Du kan også bruge mandel, valnødder eller hampefrøolie. Jeg lover dig at det er nemt og at den smager skøn.Se lige ingredienserne, sunde og friske råvarer, der smager vidunderlige.•    1 æggeblomme•    2 dl god og mild olivenolie eller mandelolie•    1 tsk sennep•    3 spsk citronsaft•    lidt salt og peberPisk æg, sennep, citronsaft, salt og peber godt sammen. Pisk lige så stille olien i.Sådan! Nu er der mayonnaise.Nyd den hjemmelavede mayonnaise, på verdens bedste stykke smørrebrød - en karfoffelmad

Forrige
Forrige

Fotoworkshop: Find 5 fejl

Næste
Næste

Veggie - svampe pålæg