Sprøde Rugbrødssnacks

Rugbrødschips1.jpg

De smager herligt og knaser som sprøde rugbrødschips. Derudover så er det en nem og lækker måde at mindske madspild, når det gamle rugbrød, trylles om til en lækker rugbrødssnacks. Nyd dem med kold smør eller som små rugbrødscroutoner i en salat.Du skal kun bruge 3 ingredienser: Rugbrød, saltflager og en god olivenolie.Rugbrødschips

  • Skær rugbrødet i papir tynde skiver. Brug en skarp brødkniv eller en pålægsmaskine. Du kan også komme dit rugbrød i fryseren først, så er det nemmere at skære tynde skiver
  • Rugbrødsskiverne fordeles på en ovnrist og olien hældes på, evt. med en pensel.
  • Drys med den fine Maldon salt.
  • Bag dine rugbrødssnacks i ovnen ved 170 grader i 10-15 minutter, til de er gyldne, sprøde og knasende.

Prøv også at lave de frække rugbrødssnacks - hvor du drysses med lakridspulver eller ægte kanel.RugbrødssnacksVi laver dem ofte, som en lille aftensnacks og de er helt perfekte til ostebordet og som drys på en salat.Har du fået lyst til at bage dit eget rugbrød, så snup opskriften her på "Hjemmebagt rugbrød"

Forrige
Forrige

Sugekop - et naturlig “face-lift"

Næste
Næste

C-Vitamin smoothie