untitled-35.jpg

Opskriften på Stenalderbrød med chokoladeFor et halv år siden smagte jeg Thomas Rodes stenalderbrød på Kong Hans Kælder. I sidste uge smagte jeg Lagkagehusets lækre Chokorug. Hvis man trækker lidt fra og lægger lidt til, så får man opskriften på Stenalderbrød med chokolade ;-)Stenalderbrød med chokolade, er også er velegnet til gluten allergikere, da det er helt uden mel.Et rigtig sund alternativ til en kage.Her kan du se hvad du skal bruge. Det største billede, er det færdige brød, hvis nogen skulle være i tvivl. Det er SÅ nemt at bageog det smager virkelig lækkertIngredienser100 g græskarkerner100 g solsikkekerner100 g mandler100 g valnødder100 g hørfrø100 g sesamfrø5 æg1 dl olie2 tsk. salt...og en plade Chok o blokSådan laver du StenalderbrødBland det hele sammen og kom massen i en formBages 1 time ved 160 grader i en forvarmet ovn.Du kan selvfølgelig også lave Stenalderbrødet uden chokolade og bruge det som helt almindelig brød - uden mel.Du kan også...Jeg havde ikke lige valnødder hjemme, så brugte istedet hasselnødder.Jeg fik lidt for meget salt i mit brød, men det gav mig en god anledning til at komme masser af mosede blåbær på toppen. Jeg lever ikke efter stenalderdiæten, så næste gang vil jeg prøve at tilsætte brødet, en lille smugle figner og dadler.Stenalderbrødet er efter opskrift af Thomas Rode, som var at finde i Politiken. Jeg har blot tilsat en plade grofthakket mørk 70 % chokolade.Jeg havde fornøjelsen at spise middag på Kong Hans Kælder, hvor vi faktisk smagte det ægte Stenalderbrød.Thomas Rode har skrevet bogen "Stenalderkost" hvor der masser af opskrifter uden, sukker, korn og ris.Har du smagt mine Chia Knækbrød? Snup opskriften her og hvis du er frisk på at bage videre kan du snuppe opskriften på Christians hjemmelavet rugbrød med surdej.Pøj pøj med dit Stenalderbrød. 

Forrige
Forrige

Vil du gifte dig med mig - igen?

Næste
Næste

Mal dit liv