Tips til gode produktbilleder

Alle der præsenterer og sælger et produkt, på de sociale medier, har brug for gode produkt og stemningsbilleder. Så har du et produkt, en shop, er du leverandør, eller blogger, så se med her. Jeg vil lige give dig et lille fif, og en smagsprøve, fra min sidste fotoworkshop "Bedre billeder - mere salg"

mitpiskeris.dk

Ofte har vi en fastlåst idé, eller slet ingen idé om hvordan vi vil tage billedet. Jeg elsker den næsten maleriske kreativitet, det er at skabe et billede. Selvfølgelig skal vi have gjort os en tanke, om hvilket udtryk vi ønsker i billedet, men vi skal også være åben overfor nye og anderledes ideer der kan opstå undervejs, i den kreative proces.

FOTOTIP:

Hav altid et af dine produkter med dig - overalt.

Produktplacering er ofte forudsigelige, men når du har det med dig, kan du lege med alle mulige placeringer.

Er du sammen med andre, så benyt dig af at der kan være flere med på billedet, til at skabe liv - med fokus på produktet.

KREATIVE PRODUKTBILLEDER

På mine fotoworkshops, har alle deltage altid et af deres egne produkter med til styling og fotografering. Efter en teoretisk indledning, er det tid til at fotograferer deres produkt. Her giver det en skøn synergieffekt at være i rum med andre, og man kan altid lige låne en håndmodel til produktet. En oplagt mulighed, at benytte sig af, så billederne bliver anderledes og mere levende, end de billeder man kan tage, når man står alene.

Den kage smagte så godt, som du kan se her, af de sørgelige rester. Sådanne billeder skal du ikke tage for mange af, men ind i mellem kan de være meget sjove. Speciel på en Instagram story, hvor vi gerne vil med dig backstage. Husk at style og farveredigere det ;-)

Hanna er kok, og en passioneret kage og dessert opfinder. Hun deler de lækreste opskrifter på bloggen, Mit piskeris. Her har hun lige delt opskriften på denne lækre "Tærte med havtorn og italiensk marengs" Du finder den lige her på Mitpiskeris

Kombuchatime.dk

PRODUKTPLACERING

Her har du virkelig alle muligheder. Med et produkt som denne Kombucha og lign. er det oplagt altid at have den med dig. Det giver dig mulighed for at fotograferer den overalt, hvor du kommer. I bussen, bilen, cykelkurven, på stranden, ved computeren, ja alle de steder hvor man lige kan få lyst til en sund drik.

Julie er studerende, og driver samtidig virksomheden Kombucha Time, hvor hun selv står for udviklingen og tilberedelsen af denne fermenterede drik.

Jeg elsker når neglelakken, matcher produktet ;-) Vi fotograferer indendørs, men man får næsten en ude stemning, af en kvinde på farten, med en lækker drik i hånden.

Her er hun, vores skønne håndmodel.

Zenia er influencer og arbejder her på styling af et medbragt produkt på en af mine fotostyling plakat. Zenia er også en af de to forfattere til bogen "Rejsen til sundhed" og blogger om sundhed på Santini Recovery

zeniarecovery.com

ET FOTO ER SOM ET BOGCOVER

Lad dit billede fortælle historien, om hvad du arbejder med.

Cecilia arbejder med sundhed, hun er bla. uddannet massør og hun rådgiver om sund kost. Faktisk er der en bog på vej, fra Cecilie, med viden og opskrifter på sund mad.

Cecilie Lemke

Så er vi nået til Hippie House, som var vært for denne fotoworkshop. Jeg har været på flere fotoopgaver i Spanien og Italien for Hippie House, for at illustrerer produkterne, fra jord til bord. For Hippie House, er der ingen tvivl - bedre billeder - ER mere salg.

Hippie House bød på smagsprøver, af denne økologiske mandarinolie, som passer perfekt i smagen, til de syrlige havtårn og sødmen fra tærten.

Så kunne vi jo også meget passende, øve os i kunsten at fotografere, en fin stråle.

Hippie House

FIND DIN STIL OG DIT UDTRYK

Gitte er indehaver af Restaurant Kongelunden, og med sig havde hun Husets vin. Flasker er drilske, de kræver lidt mere planlægningen, end vi lige havde her, hvis genspejlingen skal undgåes og etiketterne stå tydligere.

Til at understøtte navnet, Kongelunden, havde Gitte en lækker rusten kongekrone med, som vi kom blå druer i. For at den ikke tager alt fokus, har jeg stilt i baggrunden så man kan ane den, uden at den bliver for dominerende.

Du får også lige linket til Deres kokkeskole på Youtube "Kokkelundens Kokkeskole"

Restaurant Kongelunden

Det var en lille gennemgang, fra en af mine fotoworkshops "Bedre billeder - mere salg" Så har du en blog, et produkt, en shop, eller er måske du selv produktet, i form af dine ydelser. Så er denne fotoworkshop, lige noget for dig.

DAGENS PROGRAM

  • velkommen og en times teoretisk og visuel inspiration.

  • lav dit eget lille fotostudie

  • enkle regler der giver betydelig bedre billeder

  • hvilke typiske fejl du skal undgå

  • backstage, historie og stemningsbilleder

  • frokost – meget instagram-venlig 

  • vores frokost bliver fotograferet, redigeret og spist

  • fotos af et medbragt produkt

  • billedredigering på telefonen

  • Instagram

  • udvælgelse af et flot foto som du kan opdaterer på de sociale medier  – her og nu.

TILMELDING

Denne workshop er for begyndere og kræver derfor ingen forkundskab i fotografering.  Alt hvad der kræves er en telefon med et kamera.

NÆSTE FOTOWORKSHOP

Det lækreste sted og omgivelser, der præsenterer dine sommer produkter bedst mulig. Ink. fuld forplejning og en Instagram venlig frokost

Sted: Hjerting Badehotel

Dato: Søndag den 16. juni

Tidspunkt: 10.00 - 16.00

Adresse: Strandpromenaden 1, 6710 Esbjerg

Pris: 2.500

Tilmelding susygrundahl@gmail.com

Reserver din plads ved at sende en mail til susygrundahl@gmail.com

og indbetal beløbet på Mobilpay 22 21 41 99

Ved tilmeldingen, får du en mail fra mig, med et par spørgsmål om dig og dit produkt. På den måde kan jeg tilrettelægge dagen, så den bliver skræddersyet til hver en deltager.

Gå på opdagelse efter det rette sted at fotografere dit produkt

POP-UP FOTOWORKSHOP 

Er i flere i samme firma/butik eller er du en del af et netværk, som har behov for at lære tage bedre produkt og stemningsbilleder? Så kommer jeg gerne på besøg og giver en individuel undervisning i at tage bedre og mere kreative foto og opdateringer, til de sociale medier.

GRATIS for arrangøren. Samler du en gruppe på 6 personer, så er det gratis for dig.

Du kan kontakte mig på susygrundahl@gmail.com

Jeg er blogger og forfatter til helsebøger, som jeg selv har stylet, fotograferet og markedsført. Jeg har deltaget i flere virkelig gode photo og food stylingworkshops i ind og udland og taget onlinekurser i fotografi. Jeg har som tidligere indehaver af Netspiren.dk mere end 10 års erfaring i brugen af Facebook og sidenhen Instagram.

Du finder mig og mine fotos på Instagram på Susy Grundahl og min nye shop Photostylingbackground.com

Forrige
Forrige

VIDEO: Tips til bedre madbilleder!

Næste
Næste

FOTOWORKSHOP TIL SELVSTÆNDIGE