HOT VEGETABILSK KARRYSUPPE

KARRYSUPPE-VEGETABILSK-OG-ANTIINFLAMMATORISK.jpg

HOT KARRYSUPPE
Den absolut bedste vegetabilske karrysuppe jeg har smagt, er flere gange blevet serveret som natmad, til den årlige familiefest, af min svoger. Det har godt nok været efter midnat, hvor smagsløgene kan være lidt sløret! Nu har jeg lavet den, smagt den - og den holder!
KARRYSUPPE VEGETABILSK OG ANTIINFLAMMATORISK
Til mit antiinflammatoriske køkken, vil jeg selvfølgelig servere den bedste karrysuppe. Og da min svogers opskrift er bedre end min, så får du her, Oles opskrift på en hot, antiinflammatorisk og vegetabilsk karrysuppe.

Vi har lavet den ud fra følgende mængder, som finsnittes og svitses på panden.

  • 1 pastinak
  • 1 persillerod
  • 1 gulerod
  • 1 peberfrugt
  • lidt selleri, 
  • 1 broccoli, med stængler
  • 2 løg
  • 1 chili
  • 1 porre
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk yaconsirup
  • 2 toppede spsk. karry
  • 1 spsk gurkemeje
  • grøntsagsboullion eller 1 tsk. bygmiso
  • 1 spsk. frisk ingefær
  • 1 liter vand
  • salt og peber
  • lidt kokosolie, til stegning
  • frisk kørvel, til topping

Grønsagerne sauteres ca. 5 min i kokosolie. Tilsæt alle de andre ingredienser. Lad suppen koge i  ca. 25 - 30 min.
Afslutningsvis kan der tilsættes lidt fløde eller 2 spsk. gedeost, til at runde den af i smagen. Kan selvfølgelig undlades hvis du ønsker en vegansk suppe.

Glæd dig, den smager helt forrygende …

Indeholder affiliatelink

Opskriften er en af de mange antiinflammatoriske opskrifter fra Retrokuren Online

Forrige
Forrige

Foto & foodstyling workshop

Næste
Næste

Opskrift på hjemmelavet Chai Te