Sådan laver du pocheret æg

Morgensalat.jpg

De er overalt lige nu. Du kan ikke åbne et magasin eller din Instagram uden at få serveret de flotte pocheret æg. Hvis du selv har været i gang, lige som jeg, så er det ikke sikkert at resultatet blev helt så fint. De har det med at svømme rundt i vandet hvor æggehviden får sit helt eget liv - langt væk fra æggeblommen!Sådan behøver de tikke at være. Faktisk er det SÅ nemt at snyde sig til flotte pocheret æg.Sådan laver du nemme pocheret ægSe, du tager bare lidt husholdningsfilm (det er pvc fri) og lægger det i et glas, og som du skånsomt slår ægget ud i. Så binder du en lille snor om æggepakken og kommer den ned i kogende vand, i 3-4 minutter. Tiden kan varierer lidt, i forhold til størrelsen på ægget. Det perfekte pocheret æg, skal have en flydende æggeblomme, som elegant flyder ud over den grønne salat.Du kan selvfølgelig også slå ægget ud i en suppeøser, men fordelen ved husholdningsfilm er at du kan lave flere pocherede æg på én gang.Morgensalat I kogebogen fra NOMA er der også en opskrift på pocheret æg, hvor de smører husholdningsfilmen ind i trøffelolie. Det lyder godt, men det havde jeg ikke lige. Så jeg dryssede den gode økologiske urtesalt fra Naturata på og det smagte dejligt frisk og grønt.Pocheret æg passer perfekt til grøn salat, grønne asparges og laks.

Forrige
Forrige

Petit Pariserbøf

Næste
Næste

Vandmelon Pizza