SARDINMOUSSE
Denne lille fede fisk får vi alt for lidt af. Ofte bliver det kun til en lille forret i syden, hvor den serves sprød og hel - med øjne, ben og alt. Her får du opskriften, efter inspiration fra en autentisk fransk restaurant i Nice - Le Bistrot d'Antoine.
En virkelig lækker måde at fåden lille antiinflammatoriskefisk ind i hverdagskøkkenet på,er ved at forvandle den til enmousse.
På Bistrot d'Antoine serveresmoussen som en lillevelkomstsnack, flot anrettet iemballagen fra sardinerne.
SARDIN MOUSSE
- 1 dåse sardiner
- 2 tsk citronsaft
- 20 g mayonnaise
- 20 g smør
- lidt frisk persille
- lidt salt og peber
Tag benene ud af fiskene. Mosfiskene med en gaffel sammenmed mayonnaise, citronsaft,smør, persille, salt og peber.
Serveres med oliven på salatbade eller ristet rugbrød - eller begge dele.
Opskriften er fra min e-bog "Mit antiinflammatoriske køkken"