SARDINMOUSSE

sardinmousse-antiinflammatorisk.jpeg

Denne lille fede fisk får vi alt for lidt af. Ofte bliver det kun til en lille forret i syden, hvor den serves sprød og hel - med øjne, ben og alt. Her får du opskriften, efter inspiration fra en autentisk fransk restaurant i Nice - Le Bistrot d'Antoine.

En virkelig lækker måde at fåden lille antiinflammatoriskefisk ind i hverdagskøkkenet på,er ved at forvandle den til enmousse.

På Bistrot d'Antoine serveresmoussen som en lillevelkomstsnack, flot anrettet iemballagen fra sardinerne.

SARDIN MOUSSE

  • 1 dåse sardiner
  • 2 tsk citronsaft
  • 20 g mayonnaise
  • 20 g smør
  • lidt frisk persille
  • lidt salt og peber

Tag benene ud af fiskene. Mosfiskene med en gaffel sammenmed mayonnaise, citronsaft,smør, persille, salt og peber.

Serveres med oliven på salatbade eller ristet rugbrød - eller begge dele.

Opskriften er fra min e-bog "Mit antiinflammatoriske køkken"

Forrige
Forrige

Min bedste opskrift på Golden Milk

Næste
Næste

Fotoworkshop: Havet og haven