Min bedste opskrift på Golden Milk

nem-opskrift-pacc8a-golden-milk-antiinflammatorisk.png

Jeg har lige talt med en meget sund kvinde, som ikke havde hørt om Golden Milk! Hvad, bedst som jeg i de sidste par år, har troet at nu ved alle, alt om sundhed og jeg har ikke længere noget nyt at tilføje.

Så nu vil jeg straks tilføje min bedste opskrift på den antiinflammatoriske drik. Golden Milk er egentligt en gammel ayurvedisk drik, der er lavet på gurkemeje. Opskriften kan varieres alt efter, hvilke krydderier du bedst kan lide. Du kan nøjes med at bruge gurkemeje og peber, men den smager så meget skønnere med endnu flere varmende krydderier. 

  • 1 spsk gurkemeje
  • 1 spsk ingefær
  • 1 tsk sort peber
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 tsk citronskal
  • 1 tsk kanel
  • ca. 2 spsk kogende vand
  • 1/2 tsk malet bukkehornsfrø
  • Mandelmælk og 1 tsk manuka
    honning
     

SÅDAN LAVER DU GOLDEN MILK

Alle krydderierne blandes og blendes, sammen med 2 spsk kogende vand. Lad din pasta suge mere vand til sig, indtil det har en fin blød pastakonsistens, ala peanutbutter. 

Golden milk pastaen kan holde sig i køleskabet i en lille uge. 

Tag en tsk. af pastaen og tilsæt let kogende plantemælk og 1 tsk manukahonning. 

En dejlig aftendrik, at tage med sig ind under dynen. 

* Bukkehorn er meget antiinflammatorisk, men ikke alle kan li ́smagen. Så du kan undlade dem når du laver din første Golden Milk. Men gør klar til at invitere bukkehorn med i næste omgang. 

Opskriften er fra min e-bog "Mit antiinflammatoriske køkken"

Forrige
Forrige

Sunde farver i maden

Næste
Næste

SARDINMOUSSE