WORKSHOP: NYTÅRSMANIFEST 2020

Vi vil gerne inviterer dig med til en skøn og kreativ dag, som løfter dig ind i det nye år og gør 2020 til dit år.  Slip gamle overbevisninger, der ikke længere tjener dig og sæt fokus på alt det, der løfter dig.

Vores nytårsforsæt er at holde fokus på vores håb, drømme og mål for det nye år. Det gør vi med hver vores, helt personlige kunstværk. En collage, der tydeligt viser hvad vi ønsker i 2020.

Susy Grundahl
I de 25 år jeg nu har været selvstændig har jeg iværksat en masse forskellige ting, som jeg har været passioneret om. Her bruger meget visualisering for at nå mine mål. Som Feng Shui konsulent, ved jeg hvor effektiv, det virker med symboler, når vi vil holde fokus. Jeg har i mange år arbejdet med sundhed, er uddannet kunstterapeut, afholder malekurser, fotoworkshop og video-opgaver.

Susanne Gemmer
Susanne er billedkunstner og uddannet psykoterapeut/coach.
Udover hendes rationelle hjerne og teoretiske værktøjer anvender hun clairvoyance sine sessioner, man kan vel kalde det en form for “laserblik”, hvilket vil sige, at hun fornemmer et menneskes potentiale og muligheder.
Det er også en effektiv og hurtig måde at sætte spot på de temaer der hæmmer en i at nå sine mål.

Sammen har vi lavet en dag, hvor vi har sammensat det bedste af det vi selv arbejder med, med hensyn til at nå i mål med ønsker, drømme og mål. Det er både hvad angår arbejde, familie, kærlighed, rejser eller hvad der er vigtig for dig og i den prioritet du ønsker. Og hvad er mere visualiserende end en personlig collage, der er skabt som et kunstværk.

Dagen igennem arbejder hver især på en collage med nøje udvalgte udklip, tekst og farver, der danner et samlet kunstværk, inspireret af dagens oplevelser og indsigter fra meditation, dans, bål og snakke. Det endelige resultat bliver din personlige collage, der på kreativ vis, afspejler dit nye år.

Velkommen til dit år 2020
Velkommen til nytårsmanifest. En dag med selvforkælelse og udvikling i kreative omgivelser. Alle materialer er inkluderet i prisen. Vi serverer mad og drikke dagen igennem, samt en lækker frokost og et glas champagne.

Du kan se vores lille video på Facebook her

Tidspunkt: Den 11. januar 2020 Kl. 10.00 - 16-00
Sted: Gemmer Atelier Bilfoftvej 1 Varde
Pris: 1.400 kr.
Billetsalget skudt igang, du kan sikre dig din plads på gemmer.dk

Vi ønsker dig et godt nytår
Kærlige og kreative hilsner fra
Susanne Gemmer og Susy Grundahl

Forrige
Forrige

Retrokuren Online: En Antiinflammatorisk Uge

Næste
Næste

Sunde farver i maden