Råsyltede blommer

DSC1052.jpg

Det er et rigtig blommerår, i år. Vores lille blommetræ har givet os mere end 30 kilo store fine blommer.Så vi starter med at lave råsyltede blommer.Råsyltede blommer opskriftDa jeg mødte min mand, havde han et stort glas med råsyltede blommer, som var mere end 25 år gamle. Råsyltede blommer smager godt som tilbehør til kød, men endnu bedre til desserter og helt forrygende til vanilleis. Gad vide om man ikke også selv kan lave chokoladen "Blommer i Madeira" ?Råsyltede blommer og blommemarmelade opskriftRÅSYLTEDE BLOMMERDet er da nok den mest simple måde at konserverer og gemme sommerens blommer på.Blommerne blev vasket og gjort stenfri . I det ene glas tog vi 1 kilo blommer,  1 liter rom og 200 gram rørsukker.I det andet glas er der 1 kilo blommer, 1 liter vodka og 300 gram sukker, da vodka ikke er så sødt.Vi var løbet tør for valnødder, så de bliver tilsat i dag.Det kan godt være at at man ikke lige skal køre bil, hvis man har spist for mange Råsyltede blommer!Opskrift på Råsyltede blommerDe råsyltede blommer er spiseklar om et par måneder, eller når alt sukkeret er opløst.Som med så meget andet, så bliver de bedre med alderen ;-)

Forrige
Forrige

6 sunde is

Næste
Næste

CHIA Grød, vand, spirer og is